35- تذکر مهم در خصوص انتخاب واحد نیمسال اول سال 94

۱۹ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۰ کد : ۷۷۲ اطلاعیه های معاونت ها

با سلام

دانشجویان محترم عنایت داشته باشند که برنامه ای که در سایت گروه و پورتال شما قرار گرفته است براساس درخواست و پیش ثبت نام انجام شده توسط شما می باشد . با توجه به واحد های مورد نیاز واحد گیری نمایید ، اگر واحدی را نیاز دارید که توسط گروه ارائه نشده در اولین هفته زمان حذف و اضافه که مدیر گروه نیز حضور دارد به گروه مراجعه نمایید تا نسبت به تعریف و ارائه دروس مورد نظر هماهنگی لازم ایجاد گردد . بدیهی است پس از اتمام  زمان حذف و اضافه واحدی ارائه نخواهد شد .

لازم به توضیح است ارائه دروس عمومی و پایه مثل ریاضیات با آموزش دانشگاه و ارائه دروس کارگاهی و آزمایشگاهی نیز بر عهده اداره آزمایشگاه ها ( آقای خدامرادی ) می باشد .

علت عدم ثبت زمان و روز برخی دروس  این است که آمار کلی متقاضیان مشخص گردد تا معلوم شود که این دروس به علت تعداد کم متقاضی به ضورت غیر حضوری برگزار می شوند یا این که تعداد برای ایجاد یک کلاس درسی کفایت دارد .

لذا شایسته است دانشجویان پس از اتمام حذف و اضافه در  اسرع وقت جهت اطلاع از وضعیت کلاس به گروه مراجعه نمایند .

تاریخ اعلام 94/06/19

نظر شما :