58 - زمان پیش بینی شده برای ارائه پایان نامه در نیمسال اول 94

۲۲ دی ۱۳۹۴ | ۲۳:۱۰ کد : ۷۵۴ اطلاعیه های معاونت ها

با سلام

احتراما باستحضار می رساند چهار نوبت ، از تاریخ  13 بهمن تا 28 بهمن برای دفاع دانشجویان محترم ارشد مکانیک رزرو شده است . ضمن هماهنگی با استاد راهنما چنانچه پایان نامه آماده دفاع دارید از تاریخ 2 بهمن 94  در روزهای حضور مدیر گروه که جمعه تا یکشنبه است ، به گروه مراجعه نمایید . بدیهی است انتخاب روز دفاع از بین روزهای رزرو شده  با هماهنگی گروه و وضعیت حضور تیم داوری انجام خواهد شد . ضمنا اسامی دانشجویانی که در برنامه روز تعیین شده برای  دفاع قرار می گیرند از طریق همین سایت اعلام خواهد شد .

نکات مهم  برای فرآیند ارائه پایان نامه :

• تکمیل و تحویل فرم " اعلام آمادگی دفاع "  به گروه که از سایت پزوهشی واحد دانلود و تکمیل می شود
  • تهیه دو نسخه از پایان نامه بصورت پرینت پشت و رو و سیمی شده و تحویل آن به گروه تا سه هفته مانده به روز دفاع
  • آماده سازی فایل پاور پوینت در حداکثر 30 اسلاید و زمان ارائه 25 تا 30 دقیقه

طبق اعلام پژوهش واحد چنان چه پایان نامه های دانشجویی در اسفند ماه دفاع شوند مشمول مقررات تمدید پایان نامه خواهن شد

موفق باشید

نظر شما :